Retourbeleid

We hebben een 14-dagen retourbeleid, wat betekent dat u 14 dagen na ontvangst van uw artikel de tijd heeft om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, ongeopend, verzegeld en ongebruikt, en in de originele verpakking, samen met het ingevulde retourformulier. Je hebt ook de kassabon of het bewijs van aankoop nodig.

Als u een artikel/product wilt retourneren, neem dan contact met ons op om een retourformulier aan te vragen. U kunt ons bereiken via e-mail op support@vio-wellness.com en wij zorgen ervoor dat u een formulier krijgt toegestuurd.

Zodra dit formulier is ingevuld, moet u ervoor zorgen dat u een koeriersdienst gebruikt die uw pakket kan traceren, aangezien wij tracering van alle retourzendingen vereisen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor elke retourvraag via support@vio-wellness.com.

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Als u denkt dat het door u gekochte artikel defect is, zorgen wij ervoor dat uw bestelling wordt geretourneerd, zodat deze ter controle kan worden aangeboden.

In het onwaarschijnlijke geval dat uw product defect blijkt te zijn, betalen wij u graag terug, inclusief alle verzendkosten. U kunt defecte of beschadigde producten melden bij support@vio-wellness.com of u kunt onze klantenservice bellen op +44 203 925 5769.

Uitzonderingen / niet retourneerbare artikelen

Helaas kunnen wij geen artikelen terugnemen die niet rechtstreeks van onze website zijn gekocht. Als u bij een van onze voorraadhouders hebt gekocht, moet u hun retourprocedure volgen.

Terugbetalingen

Wij zullen u op de hoogte stellen zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.